Σα. Φεβ 24th, 2024
Karampina Listis Katadiki
Κοινοποίηση

Χαλκιδική: Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες του φρικτού φονικού με θύμα μια 39χρονη γυναίκα και δράστη τον σύζυγό της ο οποίος έπειτα έβαλε τέλος στη ζωή του

Με τέσσερις σφαίρες σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του ο 36χρονος άνδρας στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, με τη νεκροψία να δείχνει ότι ο ίδιος αυτοκτόνησε βάζοντας την καραμπίνα στο στόμα του.

Τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr είναι ίδια με την πρώτη αυτοψία – νεκροψία που διενεργήθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Δηλαδή, η 36χρονη μητέρα έφερε τραύματα σε αρκετά σημεία του σώματός της και ενδεικτικά σε: Ώμο, μασχάλη, πλάτη, τράχηλο και πρόσωπο. Φαίνεται κατά την ιατροδικαστική εξέταση να επιχείρησε τη διαφυγή της, με τα συνδυαστικά τραύματα να είναι και εκείνα που έσυραν στον θάνατο την 36χρονη.

Γιατροί και από το Παπανικολάου για το 8χρονο αγοράκι που έφερε βαθύ τραύμα από τον αγκώνα μέχρι την παλάμη από τα σκάγια της καραμπίνας, χθες υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο, ενώ έφερε και εκδορές σε όλο του το σώμα καθώς και στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πηγές από το Ιπποκράτειο ήταν τόσο απαιτητικό το χειρουργείο που χρειάστηκε η συνδρομή πλαστικών χειρουργών από το Παπανικολάου, με τις ίδιες πηγές να αναφέρουν ότι κατάφεραν να αφαιρέσουν όλα τα σκάγια, ωστόσο εκτιμάται ότι θα χρειαστεί δύο ακόμη επεμβάσεις για την πλήρη αποκατάσταση των τραυμάτων του.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr