Σα. Φεβ 24th, 2024
Clipboard01
Κοινοποίηση

Θρήνος και οργή για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών – Πατέρας αγνοούμενου ξεσπά σε εκπομπή του Alpha

H σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη δεν έχει γεμίσει οργή και θλίψη μόνο τους συγγενείς και φίλους των επιβατών του μοιραίου τρένου, αλλά και όλο τον κόσμο.

Πατέρας αγνοούμενου ξέσπασε στην εκπομπή του Alpha, T – Live, καθώς δεν γνωρίζει ακόμα τίποτα για τον γιο του.

«Ήταν με τον φίλο του, τον Σωτήρη, που πήραν χθες τους γονείς του ότι βρήκαν την σορό του. Ήταν στο βαγόνι μετά το μπαρ. Δεν πρόλαβαν να σηκωθούν και μετά πήρε φωτιά. Τέτοιο φρικτό θάνατο ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν εύχομαι. Να μην το ζήσει κανένας γονιός. Γύριζε από την Αθήνα κι είχαν μιάμιση ώρα καθυστέρηση. Του λέω σε ποια χώρα ζεις αγόρι μου που θα σου δώσουν αποζημίωση για την καθυστέρηση; Πήγε να γνωρίσει τους γονείς της κοπέλας του. Θα έφευγαν τον Σεπτέμβριο στην Ισπανία για να δουλέψουν και έθαψαν τα όνειρα όλων των παιδιών» είπε αρχικά.

«Πήγε να τον πάρει ο αδερφός του 23.30 η ώρα και μου λέει κάτι γίνεται σοβαρό. Στην αρχή μας είπαν ότι έρχονται λεωφορεία με 275 άτομα και τελικά ήρθαν τρία και τα δύο είχαν 50 και το τρίτο 10 άτομα. Ακόμα περιμένουμε στην Λάρισα και το παιδί είναι εξαφανισμένο. Εγώ στην μητέρα του τι θα πω όταν γυρίσω πίσω στην Θεσσαλονίκη; Στον αδερφό του τι θα πω; Ότι αγνοείται;» συμπλήρωσε ο πατέρας σε υψηλούς τόνους που με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά του.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr