Πα. Μαρ 1st, 2024
Gada 2
Κοινοποίηση

Η 12χρονη στη χθεσινή συμπληρωματική πολύωρη κατάθεση που έδωσε παρουσία παιδοψυχολογου φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα – Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τα Σεπόλια

Την έκδοση τεσσάρων νέων ενταλμάτων σύλληψης δρομολόγησε η νέα κατάθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Η 12χρονη στη χθεσινή συμπληρωματική πολύωρη κατάθεση που έδωσε παρουσία παιδοψυχολογου φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα που πρέπει να βρεθούν ποινικά υπόλογα στην υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία από τα πρόσωπα αυτά είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στη Αστυνομία προκειμένου να δηλώσουν ότι είχαν κάνει χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής και είχαν συνομιλήσει με τη 12χρονης, χωρίς όμως να τη συναντήσουν.

Όμως, η νέα κατάθεση της ανήλικης έδωσε ένα διάσταση στην υπόθεση αφού φέρεται να αναγνώρισε τρεις άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, ενώ φέρεται να απέδωσε ποινικό ρόλο και σε τέταρτο πρόσωπο.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορουμένων σε συνολικά δέκα άτομα. Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, πράξη που τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Σημειώνεται, ότι για την ίδια υπόθεση έχουν προφυλακιστεί ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, η μητέρα της ανήλικης και τέσσερα ακόμη πρόσωπα.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr