Πα. Μαρ 1st, 2024
Iliasmixos
Κοινοποίηση

Ανεπιθύμητος και στις φυλακές φαίνεται ότι είναι ο Ηλίας Μίχος, που κατηγορείται για τον βιασμό και την έκδοση της 12χρονης στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, ο προφυλακιστέος για το ειδεχθές έγκλημα 53χρονος, θα μεταφερθεί σε άλλο κελί των φυλακών Γρεβενών.

Ο λόγος, ότι δεν τα «έβρισκε» με τους συγκρατούμενούς του με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ τους. Σημειώνεται ότι οι φυλακές Γρεβενών είναι από τις πιο σκληρές της χώρας, όπου κρατούνται κυρίως κατάδικοι για εγκλήματα γεννετήσιας αξιοπρέπειας.

Τη Δευτέρα ο Ηλίας Μίχος θα μεταφερθεί σε άλλο κελί, με συγκρατούμενο κάποιον ο οποίος κρίθηκε «κατάλληλος».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο παιδοβιαστής εισήλθε στις φυλακές σαν να πηγαίνει… διακοπές, καθώς είχε μαζί του το ποσό των 3.000 ευρώ! Το ποσό κατασχέθηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Η κρίσιμη νέα κατάθεση της 12χρονης θα οδηγήσει σε νέες συλλήψεις
Νέα κατάθεση αναμένεται να δώσει το επόμενο χρονικό διάστημα η 12χρονη από τα Σεπόλια φωτίζοντας ακόμα περισσότερα τις «σκοτεινές γωνίες» της φρικιαστικής υπόθεσης.

Μάλιστα η νέα -4η κατά σειρά συμπληρωματική κατάθεση- που θα δώσει το μικρό κορίτσι αναμένεται να οδηγήσει και σε νέα εντάλματα.

Το Mega έκανε γνωστό πώς θα γίνει η νέα αυτή κατάθεση της 12χρονης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το πρώτο βήμα είναι η ανακρίτρια να δώσει το «πράσινο φως» για την νέα κατάθεση της 12χρονης. Στη συνέχεια αφού δοθούν οι ερωτήσεις από δικηγόρους των ατόμων που κατηγορούνται αλλά και από την πλευρά της ανακρίτριας, ειδική παιδοψυχολόγος του Τμήματος Ανηλίκων θα επεξεργαστεί τις ερωτήσεις αυτές ώστε να έχουν σωστή διατύπωση, καθώς μιλάμε για ένα παιδί που έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά ψυχολογικά αλλά και σωματικά όλους αυτούς τους μήνες. Σημειώνεται ότι κανείς δεν θέλει το ανήλικο κορίτσι να βιώνει συνεχώς τον εφιάλτη που πέρασε στα χέρια του Μίχου αλλά και στα χέρια των ανδρών που τη βίασαν.

Παράλληλα οι Αρχές θα ερευνήσουν και το αν ο Μίχος οδήγησε το ανήλικο κορίτσι σε έναν οίκο ανοχής ή σε περισσότερους. Για να το ξεκαθαρίσουν αυτό οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση αναμένεται να δείξουν φωτογραφίες από οίκους ανοχής στην 12χρονη με την ελπίδα να αναγνωρίσει κάποιους από αυτούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένονται τουλάχιστον 7 ακόμη εντάλματα σύλληψης ατόμων που φέρονται να βίασαν το ανήλικο κορίτσι με την αναγνώριση των προσώπων αυτών να γίνεται από τη 12χρονη και πάλι μέσα από φωτογραφίες. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής οι Αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων πέραν του Μίχου και της μητέρας της 12χρονης την ώρα που η μικρή στις καταθέσεις της έχει κάνει λόγο για τουλάχιστον 11 άνδρες που τη βίασαν.

Επόμενο βήμα των Αρχών θα είναι αφού εντοπιστούν οι οίκοι ανοχής να εντοπιστούν και όλα τα άτομα που φέρεται να βίασαν το ανήλικο κορίτσι.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr