Πα. Μαρ 1st, 2024
Leoforeio 2048x1393
Κοινοποίηση

Άγιο είχε ένα βρέφος μόλις λίγων μηνών καθώς σώθηκε τελευταία στιγμή χάρη στην άμεση αντίδραση ενός οδηγού λεωφορείου και τεσσάρων γιατρών που βρίσκονται σε αναστολή και διαμαρτύρονταν έξω από το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, όλα εκτυλίχθηκαν έξω από το υπουργείο Υγείας το πρωί της Πέμπτης, όταν ο οδηγός του λεωφορείου – που επέβαινε η μητέρα με το βρέφος – άρχισε να κορνάρει με μανία στους γιατρούς, οι οποίοι διαμαρτύρονταν έξω από το υπουργείο, καθώς παραμένουν εκτός νοσοκομείων ως ανεμβολίαστοι.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο Open περιγράφοντας όσα έζησε: «Ακούσαμε κάποιο λεωφορείο να κορνάρει συνεχώς και να πατά φρένο ξαφνικά μπροστά μας. Ο οδηγός τράβηξε χειρόφρενο και πετάχτηκε ξαφνικά έξω σε δαιμονισμένη κατάσταση κρατώντας στα χέρια του δύο τηλέφωνα, ένα σε κάθε του χέρι».

«Προσπαθούσε για ώρα να πάρει τηλέφωνο το 166 αλλά δεν του απαντούσαν. Απελπισμένος απευθύνθηκε στους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή και διαμαρτύρονται έξω από το υπουργείο Υγείας και τέσσερις από αυτούς μπήκαν στο λεωφορείο, πήραν στα χέρια τους το βρέφος και το επανέφεραν διότι εκείνη τη στιγμή ήταν σε άπνοια», σημείωσε.

Το δύο μηνών μωρό, που έπαθε εισρόφηση την ώρα που βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του στο λεωφορείο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πλέον είναι καλά στην υγεία του.

ΠΗΓΗ: newsit.gr