Πα. Μαρ 1st, 2024
Nd 202364
Κοινοποίηση

Ενα δημοσίευμα στην ηλεκτρονική εφημερίδα “Παραπολιτικά”, έχει δημιουργήσει σύγχυση παραμονές των δημοτικών εκλογών στην Λευκάδα.

Η αναφορά σε ονόματα για το ποιους στηρίζει η ΝΔ δεν περιορίστηκε σε μεγάλους δήμους όπως ήταν και ο τίτλος του θέματος αλλά έγινε αναφορά (;) και για την Λευκάδα τονίζοντας ότι στην Λευκάδα στηρίζει το νυν δήμαρχο, Χαρ. Καλό. ( πως προέκυψε η Λευκάδα ως μεγάλος δήμος είναι ερωτηματικό

Ως ανυπόστατο και κατευθυνόμενο χαρακτηρίζουν το δημοσίευμα οι γνωρίζοντες αφού έχει αποσαφηνιστεί τόσο από τα κεντρικά της ΝΔ όσο και από την τοπική ΔΕΕΠ ότι ο Ξενοφών Βεργίνης και μόνο αυτός στηρίζεται για υποψήφιος δήμαρχος στην Λευκάδα.

Η συνεργασία του με προβεβλημένα στελέχη του κόμματος στην Λευκάδα, η συμμετοχή στελεχών στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής του παράταξης αλλά και η επαφή του υποψήφιου δημάρχου με την Πειραιώς δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για καμία άλλη ερμηνεία.

Μετά φυσικά από αυτό το δημοσίευμα αλλά και την αναδημοσίευσή του, περιμένουμε, δημοσιογραφικά, να υπάρξει και άμεση αντίδραση της ΔΕΕΠ Λευκάδας που θα παίρνει ξεκάθαρη θέση για το ποιος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος που στηρίζει το κυβερνών κόμμα.

Β. Β

πηγη:ilefkada. gr