Σα. Φεβ 24th, 2024
Ntina Kwnsta
Κοινοποίηση

Ντίνος Κώνστα: Βαρύ πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τον θάνατο της ηθοποιού – Το «αντίο» του Mega

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία αγαπήθηκε από το κοινό για τις ερμηνείες της αλλά ιδιαίτερα για τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά στη σειρά «Δύο ξένοι», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστή η είδηση ότι νοσηλεύεται με άνοια. Η Ντίνα Κώνστα είχε δηλώσει πως έγινε ηθοποιός, επειδή είναι αυτοκαταστροφικό άτομο, ενώ δεν παντρεύτηκε ποτέ, επειδή δεν της άρεσε η δέσμευση του γάμου

Μαζί της γελάσαμε γοητευθήκαμε βάλαμε τις ατάκες με το μοναδικό της ύφος στην καθημερινότητα μας. Για να απαντήσουμε και στις πιο άβολες περιστάσεις με υπεροψία και χιούμορ. Όπως η Ντένη Μαρκορά.

Η Ντένη Μαρκορά των «Δύο ξένων», δεν μένει πια εδώ. Θα μείνει στις καρδίες μας ως σύμβολο μιας εποχής με τους ρόλους της στις πιο πιο δημοφιλείς σειρές της δεκαετίας του ’90 να γράφουν ιστορία στο MEGA.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega επιθυμία της Ντίνας Κώνστα ήταν η σορός της να αποτεφρωθεί. Παράλληλα επιθυμία των οικείων της είναι, όσοι θέλουν, να καταθέσουν χρήματα στο ΣΕΗ, καθώς δε θα μπορέσουν να στείλουν στεφάνια, μιας και δε θα γίνει κάποια τελετή.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr