Δε. Φεβ 26th, 2024
3120770
Κοινοποίηση

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 18χρονο μετά το χειρουργείο. Τι λένε οι γονείς του.

Συγκλονίζουν οι γονείς του 18χρονου Δημήτρη που έπεσε θύμα επίθεσης ενός 17χρονου, ο οποίος τον μαχαίρωσε. Ο νεαρός είχε πάει βόλτα με 5 φίλους το χθες το βράδυ στην Ακρόπολη, όταν ξαφνικά 2 ανήλικοι τους πλησίασαν με σκοπό να τους ληστέψουν.

Σύμφωνα με την μητέρα του, ο 18χρονος καθόταν με τους φίλους του σε ένα πεζούλι και δύο ανήλικοι τους προσέγγισαν αρχικά ρωτώντας τους να έχουν τσιγάρο. Στη συνέχεια, ο ένας δράστης είπε στον γιο της να του δώσει το κινητό και την τσάντα του, ενώ μετά ο δεύτερος τον πήρε πιο εκεί με την απειλή μαχαιριού.

«Ο γιος μου αντιστάθηκε και τον μαχαίρωσε. Στην αρχή τον χτύπησε στο λαιμό, αλλά δεν ήταν βαθύ. Μετά τον μαχαίρωσε στο στομάχι, όπου χτύπησε αορτή», είπε η μητέρα, μιλώντας στο STAR.

Ανέφερε, επίσης, ότι το τραύμα είναι διαμπερές και είχε αρκετή αιμορραγία, γι’ αυτό και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση, καθώς τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. Ωστόσο, βγήκε από τη ΜΕΘ και έχει μεταφερθεί σε απλή κλίνη. «Εύχομαι όλα να πάνε καλά με το παιδί μου», λέει η μητέρα και ξεσπά σε κλάματα.

Η μητέρα του 18χρονου μιλώντας για τη στιγμή που έμαθε για την επίθεση στο παιδί της είπε: «Μου ήρθε τρέλα… και μέχρι να δω το παιδί να βγαίνει από το χειρουργείο… Είναι τραγικό.»

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι πριν δυο χρόνια του είχαν πάλι επιτεθεί κοντά στο Σύνταγμα, αλλά τότε δεν τον έβλαψαν.

«Οι γιατροί έδωσαν 50% πιθανότητες να τα καταφέρει»
Ο πατέρας του 18χρονου, μιλώντας στο STAR, αναφέρθηκε στις τρομακτικές πρώτες ώρες μετά την επίθεση, που το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Όπως είπε ο πατέρας του, χθες (17/4) «οι γιατροί του έδωσαν 50% πιθανότητες να τα καταφέρει», ενώ τόνισε ότι θέλει δύο με τρία 24ωρα να παραμείνει υπό παρακολούθηση προκειμένου να σιγουρευτούν ότι δεν θα υπάρξουν επιπλοκές.

Για το πώς έγινε η επίθεση, ο πατέρας του Δημήτρη είπε ότι ήρθε ένας του έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό, ενώ ο νεαρός δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Επίσης, η γιαγιά του ταραγμένη από το κακό που τους βρήκε είπε ότι εκεί που περπατούσε το παιδί του έβγαλε κάποιος μαχαίρι.

«Το έχει λυσσάξει το παιδί», είπε χαρακτηριστικά για το τραύμα που του κατάφερε ο 17χρονος στην κοιλιά.

Τόνισε, επίσης, ότι ο εγγονός της είναι καλό παιδί.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr