Δε. Φεβ 26th, 2024
Milos 2048x1407
Κοινοποίηση

Η Μήλος ετοιμάζεται για το φετινό καλοκαίρι και ήδη το ενδιαφέρον για κρατήσεις βρίσκεται στα ύψη. Η γαλλική Le Figaro αναφέρεται στις ομορφιές του νησιού…

Ιδιαίτερα κολακευτικές αναφορές επιφυλάσσουν για τη Μήλο έγκυρα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, με πρώτη την εφημερίδα Le Figaro, η οποία αναφέρει για την Μήλο, ότι είναι γνωστή από την Αφροδίτη που εκτίθεται στο Λούβρο και συμπληρώνει:

«Λευκό και μπλε όπως όλες οι Κυκλάδες; Περισσότερο από αυτό! Γιατί στη Μήλο, ο άψογος λευκός κιμωλιακός βράχος δίνει στο γαλάζιο της θάλασσας απίστευτο βάθος και λάμψη.»

Η γαλλική εφημερίδα προτρέπει τους αναγνώστες να επισκεφτούν το νησί γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσουν την ομορφιά όλων αυτών των σεληνιακών τοπίων.

Ανέγγιχτο ελληνικό νησί χαρακτηρίζει τη Μήλο και η γαλλική έκδοση του περιοδικού AD και τονίζει ότι τα τοπία του νησιού είναι αντάξια των μεγάλων μύθων και τα πιο γαλάζια νερά των Κυκλάδων.

Το περιοδικό προσθέτει: «Πάρτε για παράδειγμα την παραλία Σαρακίνικο. Οι τεράστιοι βράχοι του, λευκασμένοι από τον ήλιο και σχηματισμένοι από αλμυρό νερό, ξεπροβάλλουν πάνω από τη θάλασσα και μπορούν ναhttps://www.newsit.gr/ παραπέμπουν σε ένα σεληνιακό τοπίο».

ΠΗΓΗ: newsit.gr