Σα. Φεβ 24th, 2024
Papageorgiou2
Κοινοποίηση

«Φως στο Τούνελ»: Η μαρτυρία ενός κρατούμενου φέρεται να έχει οδηγήσει σε νέα ευρήματα σχετικά με τον τόπο στο οποίο θάφτηκε ο Μάριος Παπαγεωργίου, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 11 ολόκληρα χρόνια.

Μια μαρτυρία ενός κρατούμενου, έντεκα χρόνια μετά τη δολοφονία του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, οδήγησε σε αποκαλύψεις που «πάγωσαν» τους συντελεστές της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Για 11 χρόνια, ο τόπος που ο Μάριος Παπαγεωργίου θάφτηκε μετά τη δολοφονία του, παραμένει άγνωστος. Την προηγούμενη εβδομάδα μια πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, την έκανε να «παγώσει».

Συγκεκριμένα, ένας κρατούμενος σε φυλακές ενημέρωσε την εκπομπή για το σημείο που, όπως ισχυρίστηκε, βρίσκονται τα οστά του Μάριου.

«Έχω μια πληροφορία… Είναι για τον Μάριο. Για το που είναι, κατάλαβες τώρα. Δεν μπορώ να σου πω τώρα από εδώ που είμαι. Είναι όμως εκατόν ένα τοις εκατό σίγουρο αυτό που σου λέω. Για το κρανίο σου μιλάω, έτσι; Υπάρχει και το σώμα στα πενήντα με εκατό μέτρα παραπάνω από εκεί».

Ο κρατούμενος, έδωσε το ακριβές στίγμα που βρίσκονται τα οστά.

«Σου είπα πώς θα στρίψετε και πού θα πάτε. Είναι και μια εκκλησία εκεί. Στο γεφύρι, εκεί στις πέτρες είναι από πάνω. Το κρανίο είναι εκεί σίγουρα, να ξέρεις. Είμαι 99,999 τοις εκατό ότι είναι εκεί αυτό που σου λέω. Για να ησυχάσει και αυτή η μάνα. Φίλε, σου είπα ποιος είμαι. Και όταν λέω κάτι να ξέρεις ότι ισχύει».

Στο χωριό όπου οδήγησε η πληροφορία, κοντά στη Μαγούλα, πριν τα Δερβενοχώρια βρέθηκε δημοσιογράφος του «Φως στο Τούνελ», μαζί με τον σκηνοθέτη της εκπομπής οργώνοντας το δύσβατο μέρος.

Τα ευρήματα είναι σοκαριστικά και ούτε οι έμπειροι συνεργάτες της εκπομπής δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

«Βλέπω κόκαλα;», αναρωτιόταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής με τον σκηνοθέτη να τον επιβεβαιώνει. Μετά από ώρες ερευνών, εντόπισαν την τρύπα, που υπέδειξε ο κρατούμενος και όπου σύμφωνα με τον ίδιο, εκεί ήταν το κρανίο του Μάριου.

«Το κρανίο φαίνεται να έχει σημάδι από σφαίρα. Πωωω…», αναφώνησε σοκαρισμένος ο δημοσιογράφος.

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε. Τα αποτελέσματα του DNA θα δείξουν αν το κρανίο είναι πράγματι του Μάριου Παπαγεωργίου, αφού θα εξεταστεί από ανθρωπολόγο, ή ανήκει σε κάποιον άλλο αγνοούμενο, που πιθανότατα έπεσε θύμα δολοφονίας.

Η Αγγελική Νικολούλη ξετύλιξε το νήμα των εξελίξεων στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς μετά από πρωτοβουλία της εξετάστηκε το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του νεαρού άνδρα, με το οποίο εξαφανίστηκε και βρέθηκαν ίχνη αίματος, τα οποία φυσικά δεν άφηναν αμφιβολία ότι ο Μάριος είχε δολοφονηθεί άγρια.

Ο «εγκέφαλος» της ομάδας που τον απήγαγαν και εξαφάνισαν, καταδικάστηκε, αλλά δεν αποκάλυψε ποτέ τι του συνέβη και πού βρίσκεται το πτώμα του. Έντεκα βασανιστικά χρόνια για την μητέρα του, την κυρία Βαρβάρα, αλλά και την γιαγιά του, η οποία απεβίωσε με τον καημό ότι δεν έμαθε πού βρίσκονται τα οστά του αγαπημένου της εγγονού.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr