Δε. Φεβ 26th, 2024
Fd169dc2b3e447b9eb5c77d9bf77244d Xl
Κοινοποίηση

Μία ακόμα διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής σε ωφελούμενους του Προγράμματος ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, θα πραγματοποιήσει η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, το διήμερο Δευτέρα 11/9/2023 και Τρίτη 12/9/2023, από τις 10.00 έως τις 13.00, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λευκάδας.

Επισημαίνεται ότι:

Η συνδρομή είναι ανάλογα τη σύνθεση της κάθε οικογένειας.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα.
Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του θα πρέπει να έχει εξουσιοδότηση.
Απαιτείται μέριμνα εκ μέρους των δικαιούχων (ιδίως πολυμελών οικογενειών) για τη μεταφορά των τροφίμων και των προϊόντων, που θα παραλάβουν, λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους.
!!! Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, που ισχύουν (μάσκες, αποστάσεις, κλπ.) !!!

Η διάθεση ειδών στους δικαιούχους πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2018-2019» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

aixmi-news.gr