Σα. Φεβ 24th, 2024
Nika
Κοινοποίηση

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα απόλαυσαν αποδράσεις στη Σαντορίνη, στη Μύκονο και στη Λευκάδα, ενώ σχεδιάζουν να περάσουν μαζί μερικές ημέρες στο Λος Άντζελες στο τέλος του καλοκαιριού.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του. Οι sold out εμφανίσεις του συνεχίζονται σε ολόκληρη την Ελλάδα και η προσωπική του ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έως έναν βαθμό το έχει καταφέρει. Η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του τραγουδιστή τους τελευταίους μήνες είναι η Αλεξάνδρα Νίκα, κόρη της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας. Ο Κωνσταντίνος και η Αλεξάνδρα βρήκαν χρόνο για χαλαρώσουν και να ζήσουν το ελληνικό καλοκαίρι. Το ζευγάρι ξεκίνησε τις διακοπές του από τη Σαντορίνη, όπου διέμεινε σε ένα υπέροχο κατάλυμα στο Ημεροβίγλι με καταπληκτική θέα.

ARGYROS-NIKAs.jpg
Και ενώ οι δυο τους αποφεύγουν τα πολύβουα στέκια, επισκέφθηκαν για λίγες ημέρες τη Μύκονο, όπου απέφυγαν να εμφανιστούν μαζί. Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν στη Λευκάδα, τόπο καταγωγής του τραγουδιστή, από όπου μοιράστηκαν φωτογραφίες στα social media. Και, όπως όλα τα ζευγάρια, κάνουν όνειρα, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να σχεδιάζει να ταξιδέψει στο Λος Αντζελες όπου η Αλεξάνδρα Νίκα διατηρεί σπίτι, λίγο πριν ξεκινήσει τις χειμερινές εμφανίσεις του.

Χωρίς να κάνουν μακροπρόθεσμα σχέδια, προσπαθούν να βρίσκουν τρόπους να είναι μαζί και να μη δίνουν καθόλου τροφή για σχόλια που αφορούν την προσωπική τους ζωή. Τους αρέσουν πολύ τα ταξίδια και είναι και ένας τρόπος να βρίσκονται μακριά από υποχρεώσεις.

argiros.webp
Φροντίζουν να έχουν μαζί τους φίλους ώστε να κινούνται με μεγαλύτερη άνεση. Αυτό είχαν κάνει και στο ταξίδι τους στην Ιταλία πριν από λίγους μήνες. Εκεί, ο τραγουδιστής αισθάνθηκε την ανάγκη να εκφράσει τον θαυμασμό του και την αγάπη του για την όμορφη Αλεξάνδρα με ένα συμβολικό δώρο, ένα ρολόι. Όταν είναι μαζί, ο χρόνος έχει άλλη αξία, με την αίσθηση της συντροφικότητας και της ολοκλήρωσης να κυριαρχεί. Η Αλεξάνδρα Νίκα γνωρίστηκε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό πριν από περίπου επτά μήνες.

argiros-nika.jpg
Είναι μόλις23 χρόνων και είναι πανέμορφη και επιτυχημένη. Αποφοίτησε από το κολλέγιο το 2017 και συνέχισε τις σπουδές της στο University of Southern στην Καλιφόρνια. Πολυτάλαντη, ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση και έχει βάλει τη δική της σφραγίδα στο σπουδαίο οικογενειακό οικοδόμημα. Ταξιδεύει πολύ σε όλο τον κόσμο, ενώ δεν παραβλέπει να επισκέπτεται την Ελλάδα και να γνωρίζει καινούργια μέρη.

argiros-taxidi.jpg
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του. Καταφέρνει να γεμίζει νυχτερινά κέντρα και κάθε καινούργιο κομμάτι του γίνεται επιτυχία. Η Αλεξάνδρα ήρθε να ολοκληρώσει εκατό τοις εκατό αυτή την ευτυχία!

Πηγή: Real Life