Πα. Μαρ 1st, 2024
Kairos
Κοινοποίηση

Καιρός: Η αναλυτική πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου

Άστατος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ώρες, αφού σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, μέχρι και το ξημέρωμα του Σαββάτου, σε αρκετές -κυρίως ορεινές- περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, αλλά και στα κεντρικά και βόρεια θα σημειωθούν διάσπαρτες μπόρες και καταιγίδες.

Το Σάββατο θα κυλήσει με αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας σε αρκετές περιοχές και κατά τόπους συννεφιές, οι οποίες θα δώσουν μπόρες στην Θράκη και στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Στην Αττική προς το ξημέρωμα του Σαββάτου θα υπάρξει ένα πέρασμα από διάσπαρτες μπόρες. Τις πρωινές ώρες θα έχουμε κατά τόπους συννεφιές οι οποίες μετά το μεσημέρι θα δώσουν τη θέση τους σε αρκετή ηλιοφάνεια.
Οι άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 14 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία της νυχτερινές ώρες της Παρασκευής θα υπάρξει επίσης πέρασμα από μπόρες, βροχές ή και τοπικές καταιγίδες. Τις πρωινές ώρες όμως θα επικρατήσει αρκετή ηλιοφάνεια με τοπικές συννεφιές. Προς το απόγευμα οι συννεφιές θα πυκνώσουν περισσότερο -κυρίως στα πιο ορεινά-ανατολικά- δίνοντας τοπικές μπόρες.
Οι άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 12 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Αρκετά πιο ψυχρός θα είναι ο καιρός την Κυριακή. Θα επικρατήσουν συννεφιές με ανοίγματα ηλιοφάνειας αλλά και τοπικές μπόρες. Από την Δευτέρα ο καιρός θα ανοίξει σχεδόν παντού.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr