Πα. Μαρ 1st, 2024
Madolinata 17
Κοινοποίηση

Μουσικοφιλολογικός Όμιλος “Ορφεύς”:

Μετά από κάλεσμα του ’’ΩΔΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΗΣ’’ η Μαντολινάτα του ’’ΟΡΦΕΑ’’ συμμετείχε στο 11ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Νάουσας με τίτλο ’’Άγγελμα Ελευθερίας’’. Το Φεστιβάλ διήρκησε δύο μέρες, 21 και 22 Οκτωβρίου 2023.

Η Μαντολινάτα, το Σάββατο 21-10-2023 περιηγήθηκε σε σημαντικά τοπόσημα της περιοχής της Νάουσας, όπως το φυσικό άλσος του Αγίου Νικολάου και την σχολή του Αριστοτέλη ενώ το βράδυ παρακολούθησε συναυλία στην οποία συμμετείχαν: το φωνητικό σύνολο Δήμου Καλαμαριάς, οι φίλοι χορωδιακής μουσικής Καρδίτσας, η χορωδία Ζακύνθου ’’Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ’’ και φυσικά η χορωδία και μαντολινάτα του ’’ΩΔΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΗΣ’’ που ήταν και οι διοργανωτές.

Την Κυριακή 22-10-2023 η Μαντολινάτα του ’’ΟΡΦΕΑ’’ παρουσίασε το πρόγραμμά της με ορχηστρική μουσική Ελλήνων και ξένων συνθετών στο ’’Δημοτικό Θέατρο Νάουσας’’. Οι θεατές, με το πέρας της συναυλίας, χειροκρότησαν με ενθουσιασμό κι επευφημίες,  ενώ τα σχόλια ήταν παραπάνω και από κολακευτικά. Χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της εκδήλωσης ανέφερε ’’αφού απολαύσαμε την καταπληκτική μαντολινάτα του Μ/Φ ομίλου Λευκάδας ’’ΟΡΦΕΥΣ΄΄ η προσγείωση στην πραγματικότητα φαντάζει δύσκολη’’.

Το Δ.Σ. του ’’ΟΡΦΕΑ’’ ευχαριστεί το ’’ΩΔΕΙΟ ΝΑΟΥΣΗΣ’’ για το κάλεσμα, την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία. Εκφράζει επίσης, προς τον μαέστρο Κωνσταντίνο Τσίντζα και τους μουσικούς της Μαντολινάτας τα θερμά του συγχαρητήρια για μία ακόμα υπέροχη συναυλία και καθώς τις ευχαριστίες του για την αφοσίωση και την προσφορά τους στον Όμιλο του ’’ΟΡΦΕΑ’’.