Πα. Μαρ 1st, 2024
Epithesi Oxi
Κοινοποίηση

Τον εφιάλτη που έζησε από τα χέρια του πρώην συζύγου της περιέγραψε η 49χρονη που δέχθηκε επίθεση με οξύ τον περασμένο μήνα στη Μεσσήνη.

Η Χριστίνα -μητέρα έξι παιδιών- κινδύνευσε να χάσει το μάτι της, περιέγραψε την επίθεση λέγοντας στην κάμερα του Alpha: «Ούρλιαζα από τους πόνους, φώναζα βοήθεια, έτρεξα αμέσως μέσα στο μαγαζί να ρίξω νερό».

«Καθώς πήγαινα στην δουλειά μου, μέσα στο σκοτάδι, πετάχτηκε ένας άνθρωπος από το πουθενά και μου επιτέθηκε. Από ότι κατάλαβα κάτι είχε στα χέρια του, σαν πανί το οποίο ήταν ποτισμένο με κάποιο υγρό και προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα, δεν τον άφησα να τα καταφέρει, πάλεψα μαζί του για οκτώ με 10 λεπτά», είπε η κ. Χριστίνα.

Και πρόσθεσε: «Είχα το κινητό μου στα χέρια και στη συνέχεια κάλεσα τον εργοδότη μου, με άκουγε που φώναζα, απλά δεν ήξερε που είμαι και τι γίνεται. Προφανώς θύμωσε (ο πρώην σύζυγος) με την κλήση αυτή και την ώρα που με τράβηξε από τα μαλλιά μου πέταξε στο πρόσωπο υγρό οξύ, το οποίο είχε σε ένα δοχείο», ανέφερε η 49χρονη μητέρα.

«Πόνεσα τόσο πολύ, καιγόμουν, ήταν σαν να μου είχαν βάλει φωτιά, είχα τρομερούς πόνους», συμπλήρωσε

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr