Πα. Μαρ 1st, 2024
Dolofonia Gerakas Pratiriouxos
Κοινοποίηση

Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι το πρωί του Σαββάτου (18/6) στον 38χρονο Γιώργο Μήτσου, ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων, στη Λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα.

Οι Αρχές έχουν διαπιστώσει ότι στη μαφιόζικη εκτέλεση χρησιμοποιήθηκαν δύο καλάσνικοφ από τους δολοφόνους, οι οποίοι σχεδίασαν ένα άκρως επαγγελματικό χτύπημα και μάλιστα, μόλις στις 8 η ώρα το πρωί και σε ένα πολυσύχναστο σημείο, όπως είναι η λεωφόρος Μαραθώνος.

Ξεσπά ο πατέρας του θύματος
«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου». Με αυτά τα λόγια, ξεσπά, ο πατέρας του 38χρονου πρατηριούχου. Ειδικότερα, αμέσως μετά την στυγερή δολοφονία ο πατέρας του θύματος, Αναστάσιος Μήτσου, ανέφερε: «Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου. Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατί δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα και τους μπράβους για τα μαγαζιά του».

Και πρόσθεσε: «οι βρώμικοι αστυνομικοί ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου και ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα. Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμένες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει επιχειρηματίας καυσίμων καθαρός, χωρίς να κάνει λαθρεμπόριο, καυσίμων ή να μην είναι υπόδουλος κακοποιών. Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια και ο όμιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των λαθρεμπόρων της νύχτας και των μπράβων».

Καταλήγοντας ο κ. Μήτσου ανέφερε: «ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας. Οι “έμπειροι” αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι, πώς και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα. ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. Όχι άλλο αίμα από τους στυγνούς δολοφόνους που προέρχονται από το χώρο της νύχτας».

Με πολύ μεγάλη ταχύτητα έτρεχε το λευκό βανάκι με το οποίο οι εκτελεστές του 38χρονου διέφυγαν μετά τη δολοφονική επίθεση στον Γέρακα.

Το χρονικό
Όλα έγιναν στις 8:05 το πρωί του Σαββάτου στον Γέρακα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι 4 δράστες φαίνεται πως παρακολουθούσαν το θύμα.

Με το που έφτασε ο 38χρονος στο πρατήριο με το πολυτελές του αυτοκίνητο, οι δράστες κατέβηκαν από το βανάκι και γάζωσαν (καλάσνικοφ πιθανότατα το όπλο της εκτέλεσης) από κοντινή απόσταση το όχημα του 38χρονου με δεκάδες σφαίρες.

Στο σημείο βρέθηκαν 25 κάλυκες. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν ξανά στο βανάκι και κατευθύνθηκαν προς τη Παλλήνη στην οδό Μάνου Κατράκη όπου έκαψαν το βανάκι.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθώς το θύμα είχε δεχθεί και στο παρελθόν επίθεση. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εντοπίσει το καμένο όχημα των δραστών και προσπαθεί να βρει στοιχεία για την ταυτότητά τους.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr