Σα. Φεβ 24th, 2024
Kakopoiisi Paidia
Κοινοποίηση

«Θα σε αφήσω χωρίς πόδια» φώναζε στο παιδί, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση στη γειτόνισσα που κάλεσε την αστυνομία.

Άλλη μία υπόθεση παιδικής κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύπτεται, αυτή τη φορά στον Βόλο.

Μια γυναίκα είδε με τα μάτια της από το παράθυρό της, έναν πατέρα να χτυπά αλύπητα το παιδί του. Εκείνος απειλούσε πως θα «λιώσει» τον 11χρονο γιο του και το παιδί σφάδαζε από τα βάναυσα χτυπήματα με ένα κοντάρι.

Η αποτρόπαια πράξη του πατέρα συνέβη στο μπαλκόνι του σπιτιού και συνεχίστηκε στη μέση του δρόμου. Οι περαστικοί σταμάτησαν και άκουγαν το παιδί να εκλιπαρεί τον πατέρα του να σταματήσει, ενώ η γειτόνισσα αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία. Μέχρι να εμφανιστεί το περιπολικό, το παιδί είχε τρέξει στην αυλή και ρωτούσε τρομαγμένο τον πατέρα του που το ακολούθησε εάν «θα συνεχίσει να το δέρνει».

«Θα σε αφήσω χωρίς πόδια» ήταν η απάντηση, μπροστά σε περαστικούς και γείτονες που δεν έφευγαν μπροστά από το σπίτι, αλλά δεν έκαναν και καμία κίνηση για να προστατέψουν το ανήλικο, σύμφωνα με το gegonota news. Για τον πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία.

Ωστόσο, δεν τον πτόησε αυτό και κατέθεσε μήνυση και αγωγή εναντίον της γειτόνισσάς του που κάλεσε την αστυνομία.

Στο μεταξύ, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Βόλου που ενημερώθηκε πως ένα παιδί χτυπήθηκε με ραβδί, εμφανίστηκε στο σπίτι του κακοποιητή για κοινωνικό έλεγχο, ένα μήνα μετά το περιστατικό όταν πλέον από το σώμα του παιδιού είχαν εξαφανιστεί οι μώλωπες, σύμφωνα τα στοιχεία στη δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται σύντομα να εκδικαστεί η μήνυση, ενώ ο δικαστής που εκδίκασε την αγωγή του πατέρα την απέρριψε και πίστεψε πως το παιδί είχε κακοποιηθεί με βαναυσότητα από τον πατέρα του, ο οποίος διεκδικούσε για την τιμή και την υπόληψή του που θίχτηκε ένα ποσό που ξεπερνούσε τα 150.000 ευρώ.

Η γυναίκα που τον κατήγγειλε, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τη μήνυσή του σε βάρος της, δεν έκανε ποτέ «πίσω».

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr