Πα. Μαρ 1st, 2024
Ilektriki Skoupa Ape1200
Κοινοποίηση

Ιδιαίτερα «άτακτος» αποδείχθηκε ένας εφημέριος στην Βρετανία, αφού τον έπιασαν σχεδόν γυμνός να συνευρίσκεται ερωτικά με μια… ηλεκτρική σκούπα! Το περιστατικό σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020, αλλά ο 74χρονος κρίθηκε ένοχος για προσβολή της δημοσίας αιδούς την περασμένη Τετάρτη (13.07.2022).

Ο 74χρονος εφημέριος από το από το Νορθχαμπτονσάιρ της Βρετανίας πιάστηκε στα πράσα από έναν πιστό, ο οποίος και περιέγραψε ενώπιον του δικαστηρίου τα όσα είδε στο «The Baptist Centre στο Middleton Cheney». Ο μάρτυρας, ο οποίος είχε πάει να παρακολουθήσει μια ομιλία για το σύνδρομο Asperger, καθώς περνούσε από το γραφείο του εφημέριου είδε τον 74χρονο σχεδόν ολόγυμνο, φορώντας μόνο γυναικεία καλσόν.

Το δικαστήριο μάλιστα άκουσε ότι ο 74χρονος εφημέριος «στεκόταν ανάμεσα σε δύο σκούρες καρέκλες, σπρώχνοντας μια ηλεκτρική σκούπα». Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης δήλωσε ότι ο εφημέριος ήταν επηρεασμένος από την απώλεια της συζύγου του σε νεαρή ηλικία και ότι ενώ είχε διαβήτη δεν έπαιρνε τα φάρμακά του και πονούσε πολύ.

Την περασμένη Τετάρτη () δικαστήριο του Νορθάμπτον έκρινε ένοχο τον 74χρονο εφημέριο για προσβολή δημοσίας αιδούς και του επιβλήθηκε 18μηνη κοινοτική ποινή, ενώ διατάχθηκε να υπογράψει και στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών. Διατάχθηκε, επίσης, να καταβάλει 845 λίρες σε δικαστικά έξοδα και 200 λίρες ως αποζημίωση στο θύμα που ήταν μάρτυρας της σεξουαλικής πράξης.

ΠΗΓΗ: newsit.gr