Δε. Φεβ 26th, 2024
Gymnasths3exo 1536x931
Κοινοποίηση

Τις σκοτεινές πτυχές που μπορεί να οδήγησαν στην αυτοκτονία τον 50χρονο γυμναστή από τη Θεσσαλονίκη ερευνούν πλέον οι αστυνομικές αρχές, ενώ εξετάζεται ο ρόλος μιας γυναίκας με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

Κι αυτό γιατί το σημείωμα που είχε αναρτήσει στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ιδιοκτήτης γνωστού γυμναστηρίου της Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα εξαιτίας μιας γυναίκας, η οποία τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή, καθώς του απέσπασε περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ.

Το σημείωμα αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να παρέμβει η εισαγγελία Θεσσαλονίκης η οποία έδωσε την εντολή την υπόθεση να αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης προκειμένου να διερευνηθούν οι αιτίες αλλά και οι συνθήκες που οδήγησαν στον απαγχονισμό τον 50χρονο.

Στο σημείωμα που άφησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το οποίο πλέον έχει κατέβει, ο γνωστός γυμναστής της συμπρωτεύουσας μιλούσε ούτε λίγο ούτε πολύ για μια γυναίκα «αράχνη». Με την γυναίκα αυτή ο 50χρονος ήταν ερωτευμένος, ενώ στην μακροσκελές σημείωμα του έκανε λόγω και για κυκλώματα τα οποία εκβίαζαν επιχειρηματίες και εκμεταλλεύονταν ακόμα και ανήλικα κορίτσια προκειμένου να αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Όπως ανέφερε ο 50χρονος η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα ανήλικου κοριτσιού, που κατέθεσε ως μάρτυρας πριν λίγο καιρό σε μεγάλη υπόθεση που απασχόλησε το πανελλήνιο, του απέσπασε τμηματικά 400.000 και 90.000 ευρώ.

«Μας έλεγε ότι του έφαγαν τα χρήματα»
Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του πολλοί είναι αυτοί, οι οποίοι σπεύδουν στο γυμναστήριο που διατηρούσε στην Τούμπα, προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι ή να ανάψουν ένα κεράκι.

«Χθες ήρθα για προπόνηση και ο Γιώργος ήταν χαρούμενος. Έδειχνε μια χαρά. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι θα έκανε αυτό το πράγμα» λέει στο newsit.gr μια αθλήτρια του, ενώ μια γειτόνισσά του αναφέρει:

«Τον είδα χθες και φαίνονταν καλά. Ήταν πολύ καλός και πάντα με το χαμόγελο, λυπούμαστε πολύ. Είχε μπλέξει έλεγε κι ότι του έφαγαν τα χρήματα. Ήταν μπλεγμένη σε όλα αυτά μια γυναίκα. Του λέγαμε να μην φοβάται κι ότι θα τον βοηθήσουμε εμείς. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα έκανε αυτή την πράξη».

Ο 50χρονος που ήταν χωρισμένος και πατέρας τριών παιδιών, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, έβαλε τέλος στη ζωή του γύρω στις τρεις το μεσημέρι της Τρίτης (31/5). Λίγη ώρα νωρίτερα τον είδε ένας γείτονας του να φτάνει στο γυμναστήριο του και να είναι έντονα προβληματισμένος.

«Πίσω από το μαγαζί υπάρχει ένα πάρκινγκ όπου άφηνε τη μηχανή του. Χθες προς το μεσημέρι, ήμουν στο παράθυρο και τον είδα κάποια στιγμή που μπήκε στο πάρκινγκ. Αφού άφησε τη μηχανή του μου έκανε εντύπωση ο τρόπος του βαδίσματος του. Ένας άνθρωπός τόσο γυμνασμένος, πήγαινε σαν γέρος. Περπατούσε σιγά – σιγά και σκυφτός. Έδειχνε ότι κάτι τον απασχολεί» ανέφερε.

ΠΗΓΗ: newsit.gr