Πα. Μαρ 1st, 2024
Spiti1
Κοινοποίηση

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανήλικοι στην απολογία τους αποδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνούμενοι ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό σε βάρος του 15χρονου. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του 15χρονου για τη φρίκη που βίωσε.

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν δύο ακόμα ανήλικοι κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου στο Ίλιον.

Συνολικά για την υπόθεση συνελήφθησαν έξι άτομα, ενώ έχουν προφυλακιστεί πέντε. Την παραμονή των Χριστουγέννων προφυλακίστηκαν τρεις από τους τέσσερις ανήλικους που κλήθηκαν να απολογηθούν για την ίδια υπόθεση, ενώ ο τέταρτος ανήλικος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Στον ανήλικο επιβλήθηκαν οι όροι της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανήλικοι στην απολογία τους αποδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνούμενοι ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό σε βάρος του 15χρονου. Μαλιστα, φέρονται να έκαναν λόγο για σεξουαλικές πραξεις στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού, με εναλλασσόμενους ρόλους, χωρίς τη χρήση απειλής ή βίας.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον 15χρονο
Ο 15χρονος μιλώντας σε παιδοψυχολόγο αποκάλυψε τη φρίκη που έζησε στα χέρια των συνομηλίκων του.

Παιδοψυχολόγος: Η παρέα η σταθερή είναι τα 8 αγόρια που μου έχεις αναφέρει; Και εσύ;

15χρονος: Και εγώ και άλλα τέσσερα άτομα.

Παιδοψυχολόγος: Έχουν δει αυτά που έχουν συμβεί σε εσένα;

15χρονος: Και από κοντά και στα βίντεο. Φώναζα και τους το έλεγα κιόλας, σταματήστε, σταματήστε, σταματήστε.

Παιδοψυχολόγος: Και πως σταματούσε;

15χρονος: Όταν το αποφάσιζαν αυτοί.

Όπως περιέγραψε ο 15χρονος, τον ανάγκαζαν να μπει στην εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία με το ζόρι, ακόμα και σηκωτός.

«Ο πελάτης μου δεν συμμετείχε στους βιασμούς», λέει ο δικηγόρο ενός εκ των κατηγορούμενων

Οπαδικές διαφορές «βλέπει» ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορούμενων για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου. Όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος Εμμανουήλ Διαμαντάρας, ο πελάτης του βρισκόταν μπροστά σε έναν από τους βιασμούς, αλλά δεν συμμετείχε.

Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπόρεσα, δεν ήθελα να δω πάνω από μια φορά τα βίντεο. Είναι άρρωστο πολύ.»

Ανέφερε, επίσης, ότι ο πελάτης του «ήταν σε διακοπές, γι’ αυτό δεν συνελήφθη. Έμαθε η οικογένεια ότι πήγαν αστυνομικοί στο σπίτι και την επόμενη ημέρα γύρισε στην Ελλάδα και το παιδί εμφανίστηκε στην Αστυνομία».

«Ο πελάτης μου καθόταν στον καναπέ και έβλεπε, δεν συμμετείχε στη μία από τις δύο φορές που έγιναν πράξεις. Είδε το βίντεο από την άλλη φορά και είπε πως είναι παρόμοιες οι πράξεις», συμπλήρωσε.

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι «αυτό που παλιότερα γινόταν με τα παιδιά να κατεβάζουν το παντελόνι ενός πιο αδύναμου παιδιού για να το εξευτελίσουν, επειδή ήξεραν ότι δεν θα μιλούσε, αυτό έγινε σε πιο άγρια μορφή».

Μάλιστα, σε ερώτηση προς τον πελάτη του για το εάν θα έκαναν τα ίδια σε κάποιο κορίτσι, η απάντηση ήταν «φυσικά και όχι».

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr